Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 10 Ιανουάριος 2018 - Strymonikos Today

ergsb

ergsb
Φυσιολατρικός Ορειβατικός Σύλλογος ΣταυρούΠεζοπορία Σταυρός - Βρασνά, Λαογραφικό Μουσείο και Δρακότρυπα την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Κατηγορία Πολιτισμός

algs

algs
Βαθμοί τέλος στα γυμνάσια της χώρας καθώς το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής συζητάει, εκτός της περιγραφικής αξιολόγησης των μαθητών («σχεδόν καλός», «καλός», «πολύ καλός», «άριστος»), να εντάξει και την αλφαβητική αξιολόγηση: Δηλαδή Α, Β, Γ που έως σήμερα γνωρίζαμε κυρίως από τις πρώτες τάξεις του δημοτικού.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

ktdxc

ktdxc
Σταματημό δεν έχουν τα δρομολόγια της λαθροδιακίνησης παράνομων μεταναστών από την περιοχή μας και μέσα από τους οικισμούς μας με όποιους κινδύνους συνεπάγονται από αυτά. Σήμερα το πρωί, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βόλβης (πρώην Αγίου Γεωργίου), στην παλαιά Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Καβάλας (στο ύψος Αγίου Βασιλείου), εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε σήμα στάσης τους και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ktdxf

ktdxf
Μέσα σε διάστημα 24 ωρών -και πάλι μετά από νέα καταδίωξη- αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας συνέλαβαν αυτή την φορά στην Ξηροκρήνη Θεσ/νίκης, 35χρονο λαθροδιακινητή που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

klsmb

klsmb
Έως τις 15 Ιανουαρίου 2018, έχουν δικαίωμα οι δικαιούχοι για το οικογενειακό επίδομα ΟΓΑ (Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών) να υποβάλλουν το έντυπο Α21 στο taxisnet.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

kg

kg

Νέα αρχιτεκτονική στο επίδομα παιδιού, με αναμόρφωση του ύψους της παροχής αλλά και των εισοδηματικών κριτηρίων που ισχύουν και στόχο τη στήριξη των οικογενειών με έως δύο παιδιά αλλά και των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών με χαμηλά εισοδήματα, προβλέπει η τελική διάταξη νόμου που παρουσιάζει η «Καθημερινή» και αναμένεται να κατατεθεί άμεσα στη Βουλή.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ