Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 03 Ιανουάριος 2018 - Strymonikos Today

prsthrn

prsthrn
Χωρίς τα περσινά προβλήματα και τις ξενοφοβικές αντιδράσεις, σε λίγες μέρες αναμένεται να φιλοξενηθούν προσφυγόπουλα από τη Δομή Βόλβης σε σχολεία της Νέας Απολλωνίας και του Σταυρού.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

aagsm

aagsm
Στο κέντρο της παραλίας Ολυμπιάδας Χαλκιδικής και στην γραφική σκάλα του χωριού με ιδιαίτερη λαμπρότητα αναμένεται να εορτασθούν και φέτος τα Άγια Θεοφάνεια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

trxst

trxst
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 54χρονος άνδρας, που εργαζόταν στο Δήμο Αμφίπολης, σε εργατικό δυστύχημα στο χωριό Κρηνίδα.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

pn2

pn2
Στα νερά της λίμνης μας και σε μια από τις ομορφότερες σε εικόνα και νοσταλγικότητα τελετή καθαγιασμού των υδάτων, με ιδιαίτερη λαμπρότητα και επισημότητα αναμένεται να εορτασθούν και φέτος στην Λουτρόπολη της Νέας Απολλωνίας, τα Άγια Θεοφάνεια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

aastvth

aastvth
Στα γιορτινά του έχει ντυθεί και φέτος το Λιμάνι του Σταυρού Θεσ/νίκης και περιμένει το Σάββατο 6 Ιανουαρίου να υποδεχθεί τις χιλιάδες κόσμου που έρχονται κάθε χρόνο στην Εορτή των Αγίων Θεοφανείων και τον Αγιασμό των Υδάτων !

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

athvlv

athvlv
Στην παραλία της Μικρής Βόλβης το Σάββατο 6 Ιανουαρίου και ώρα 12.30 θα γίνει και φέτος η Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού και ο Αγιασμός των Υδάτων από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

gsm

gsm
Με την ευχή να φωτιστούν οι καρδιές μέσω του λυτρωτικού μηνύματος της βάπτισης του Χριστού, η Ιερά Μητρόπολις Σερρών και Νιγρίτης τιμά και φέτος με τη δέουσα θρησκευτική κατάνυξη τη μεγάλη γιορτή των Θεοφανείων με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Θεολόγου στην Ασπροβάλτα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ