Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 14 Φεβρουάριος 2018 - Strymonikos Today

agfn

agfn
Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018 η χορωδία "Αγγέλων Φωνές" σε σύμπραξη με την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος τραγουδάει για τα παιδιά της Παιδοογκολογικής μονάδας του ΑΧΕΠΑ!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

klmf

klmf
Τα Παραδοσιακά Κούλουμα στην Ασπροβάλτα σε συνδιασμό με το πέταγμα του χαρταετού στην παραλία της, εδώ και χρόνια έχουν αποκτήσει το δικό τους ξεχωριστό χρώμα! 

Κατηγορία Πολιτισμός

apkg

apkg
Ιδιαίτερο χρώμα θα έχουν φέτος οι Απόκριες στα Στεφανινά του Δήμου Βόλβης, όπου την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, στις 4.30 το απόγευμα θα συντελεστεί το δρώμενο του παραδοσιακού γάμου, όπου τα δυο σόγια θα… παραταχθούν σε πλατεία και σχολείο, με κουμπάρους από την Ασπροβάλτα, σε μια οργάνωση του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Στεφανινών σε συνεργασία με τον Μικρασιατικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ασπροβάλτας.

Κατηγορία Πολιτισμός

sltst

sltst
Η αντίστροφη μέτρηση για το νέο μεγάλο λαικό συλλαλητήριο της Καθαρά Δευτέρας στον Άνω Σταυρό έχει ξεκινήσει.... Συγκεκριμένα, δύο χιλιάδες αστυνομικοί θα διατεθούν για την ασφαλή διεξαγωγή του συλλαλητηρίου στην πλατεία του Άνω Σταυρού. Στατικές αστυνομικές δυνάμεις και άντρες των ειδικών δυνάμεων θα αναπτυχθούν σε επιχειρησιακούς σταθμούς στο Αμπελούδι, στην παλιά κοινότητα, στο παλιό Δημοτικό Σχολείο και περιμετρικά της λαικής μαζικής αυτής διαδήλωσης.

Κατηγορία Πολιτισμός

thdr

thdr
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ ΚΕΡΔΥΛΛΙΑ ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΝΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩ ΜΑΡΤΥΡΙΚΩΝ ΚΕΡΔΥΛΛΙΩΝ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ!

Κατηγορία Πολιτισμός

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ